LPG Alliance

Segons servei

Carregant...

LPG Alliance lluita per la bellesa 100% natural i per això, aquesta és la nostra causa:

  • Estem a favor d'una bellesa NATURAL. SANA. DURADORA. Una estratègia intel·ligent SENSE RISCOS I SENSE EFECTES SECUNDARIS en un combat sensat per alentir els efectes poc estètics del pas del temps.
  • En contra dels excessos de tècniques agressives, no naturals, amb resultats aleatoris i complicacions potencials, una bellesa estereotipada, artificial, una lluita sense sentit contra el pas del temps.

Tractem les patologies tissulars més serioses (cicatrius, fibrosi, limfedema, cremades, etc.). Vam estudiar el teixit conjuntiu des de fa més de 30 anys, i és per això que creiem en les capacitats intrínseques de la pell. 0 riscos. 0 efectes secundaris. Sempre resultats. Si estimulem intel·ligentment la nostra pell, aquesta és capaç de realitzar transformacions increïbles com ara: accelerar la producció de substàncies rejovenidores (col·lagen, elastina, àcid hialurònic, etc.) per a una pell més ferma, activar el procés d'eliminació de cèl·lules grasses per estilitzar la silueta i estimular els intercanvis líquids per a una acció detox profunda. La nostra tècnica Endermologie® s'ha ajustat per explotar aquest potencial natural, de manera completament no invasiva, no agressiva, agradable i segura. Estem convençuts que un teixit sa és la clau per a una silueta esvelta i una pell lluminosa i jove.

Et recomanem: Per assolir resultats òptims, el tractament recomanat és d’entre 10 i 15 sessions, 2 sessions per setmana. Després es poden fer sessions de manteniment (1 cop al mes).

Com funciona?

A diferència de moltes de les tècniques disponibles en el mercat, LPG® Endermologie proposa una alternativa 100% natural: estimular l'activitat cel·lular adormida al cor de la nostra pell per lluitar contra tota manifestació antiestètica (arrugues, pell flàccida, greix resistent, pell de taronja, etc ...). L'estimulació mecànica de les cèl·lules, anomenada Endermologie®, permet reactivar els processos de despertar, de forma natural i sense dolor. Els capçals de tractament patentats LPG ® permeten enviar senyals a les cèl·lules, obtenint així resultats increïbles:

LPG pel rostre

En actuar com un autèntic fitness per a la pell, les vàlvules motoritzades desperten la síntesi natural de les substàncies essencials per a la joventut. Aquesta estimulació cel·lular permet als fibroblasts (cèl·lules de la joventut) reactivar la seva producció de col·lagen (fermesa), elastina (flexibilitat) i àcid hialurònic (volum i hidratació) que es troben presents en la nostra pell de forma natural. Consulta el nostre blog per a més informació!

LPG per al cos

En actuar simultàniament sobre les acumulacions de greix rebels i la qualitat de la pell (fermesa, aspecte de pell de taronja), la nova patent (corró i vàlvula motoritzats juntament amb una aspiració seqüencial) permet a la tecnologia corporal actuar directament sobre els adipòcits presents a la hipodermis (cèl·lules de l'aprimament) i sobre els fibroblasts presents a la dermis (cèl·lules de la joventut). Tractament complet que posa fi al dilema: prim o fermesa? Consulta el nostre blog per a més informació!

Més informació

Durada de la sessió: Diferents opcions disponibles:

  • Sessió de 20 minuts: 45€
    Abonament 10 sessions de 20 minuts: 400€
  • Sessió de 35 minuts: 65€
    Abonament 10 sessions de 35 minuts: 600€
  • Sessió personalitzada 1 hora: 98€

Per a més informació, podeu visitar la web oficial: https://www.endermologie.com/es/

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LPG Alliance”