Centre d'estètica Navàs a Barcelona

El teu centre d’estètica Navàs, Barcelona

El centre d’estètica Navàs Barcelona està situat a la localitat de Navàs, comarca del Bages, a mig camí entre Manresa i Berga i a tan sols una hora de Barcelona. El centre de perruqueria i estètica Mayka compta amb més de 25 anys d’experiència i amb un equip de professionals formats i amb experiència demostrada. És per això que garantim la millor qualitat en cadascun dels serveis que oferim. Per aquest motiu i perquè a més a més oferim uns preus molt assequibles i competitius, els nostres clients venen de tota Catalunya i de fora del país. 

En el nostre centre d’estètica Navàs a Barcelona també garantim els millors resultats ja que disposem de les últimes tecnologies i novetats del mercat. Per exemple, t’oferim la electro-estimulació, la nova màquina de LPG ® Endermologie per tractaments corporals i facials, la fotodepilació “efecte díode”, la criolipòlosis, la radiofreqüència, el làser lipolític, la pressoteràpia, etc.

De la mateixa manera, oferim els més innovadors tractaments facials i corporals. Per exemple, el tractament amb àcid hialurònic i bòtox, tractaments d’hidratació i antiarrugues, anti-taques, higiene facial, tractaments purificants, tractament amb argila, tractaments pre/post part, etc, així com també tot tipus de massatges descontracturants, relaxants, californià, etc.

I per acabar de donar-te el millor i més complert servei, posem al teu abast no només una àmplia gamma de tractaments estètics sinó també serveis especials per events i cerimònies, incloent el nostre servei de perruqueria i maquillatge.

Relax

Equilibri

Bellesa

Salut

Centre estètica Navàs Mayka

Quan una persona s’enamora de si mateixa,

el món s’enamora d’ella

Tractaments únics i exclusius

Al centre d’estètica Navàs a Barcelona oferim tractaments únics que només trobaràs al nostre centre. Són rituals elaborats on combinem tots els elements perquè el ritual sigui el més reconfortant possible i sempre utilitzant substàncies pures. Així per exemple, utilitzem des dels olis essencials i l’aromateràpia fins a elements d’ús diari com poden ser el cacau pur, el cava, el vi de la terra, les argiles de tots colors i fins hi tot fruita. I tot això ho posem al teu abast per a aportar a la teva pell i al teu cos tot allò que necessites per retrobar el confort i la tranquil·litat que et fa falta.

I per fer que aquesta sigui una proposta encara més exclusiva, la podem completar amb un massatge a quatre mans! En aquest massatge, dues persones aporten totes les energies possibles perquè l’experiència encara sigui mes luxosa. O potser prefereixes compartir el temps amb un altre persona; fill, parella, amics … tu tries! Nosaltres també t’oferim el massatge per a dues persones.

Olis esencials