Bellesa Nuvies i Events

Bellesa Nuvies i Events:

Preparació per events

A Estètica Mayka ens ocupem dels moments més importants per vosaltres. És per això que hem creat els programes de Bellesa Nuvies i d’Events. En altres paraules, volem que estiguis radiant en aquest dia que és especial per tu: tens un event professional? t’han convidat a un bateig o un casament? tens una cita? Sigui quin sigui el motiu, nosaltres t’ajudem a que estiguis espectacular. Així doncs, posem al teu abast tota la nostra experiència, professionalitat i tots els nostres serveis.

Posa la teva imatge a les nostres mans,

t’assegurem que estaràs espectacular!

Servei unisex
Tracte personalitzat
Professionalitat
Experiència

Bellesa Nuvies i Events:

Pack Bellesa Nuvies / Nuvis

El nostre objectiu és que el dia del teu casament et sentis a gust amb tu mateix i amb la teva imatge. És per això que hem creat uns programes personalitzats perquè tant el nuvi com la núvia us pogueu sentir relaxats i bells en aquest dia tan especial. D’aquesta forma, posem a la teva disposició els nostres serveis de perruqueria i estètica perquè volem que el teu cabell i la teva pell llueixin bonics i cuidats.

Quan vinguis a veure’ns per primera vegada, ens explicaràs com t’agradaria veure’t aquell dia. També estudiarem de manera personalitzada el pentinat i maquillatge més adequat per a tu i per al vestit que vagis a lluir aquest dia. I és que sabem que l’elecció del look per a aquest dia tan especial ha de ser d’acord, no només amb la vestimenta, sinó també a la personalitat de cada un. És per això que ho intentem tenir tot en compte a l’hora d’assessorar-te.

Per finalitzar, ens adaptem a tu per dur a terme els treballs de perruqueria, maquillatge així com també els d’estètica. Ens adaptem no només als vostres horaris, sinó també a les vostres preferències i gustos. Normalment les nuvies i nuvis també opten per realitzar algun tractament estètic previ al casament: una hidratació facial, una exfoliació, un tractament reductor i/o reafirmant … Ens adaptem a les teves necessitats, dissenyem el ‘pack bellesa nuvies / nuvis” segons les teves preferències. 

Et posem guap@ en el dia del teu casament!

Recomanacions per ser els nuvis perfectes: 

Bellesa Nuvies i Events
  • En primer lloc, realitzem un primer diagnòstic de tot el que es desitja i s’ha de fer.
  • A més a més, recomanem una neteja de cutis en profunditat que serà absolutament necessària per netejar bé la pell i deixar-la a punt per al maquillatge final.
  • Si vols perdre uns quilos abans del gran dia, et recomanem dieta i tractament d’aprimament com ara LPG amb Pressoteràpia.
  • També és importantíssim que puguis provar i triar diversos maquillatges i pentinats, per saber amb quin et veus més afavorida i segura …
  • A més a més, un peeling amb hidratació corporal t’anirà de fàbula per aconseguir una pell perfecta.
  • També pots donar-te un capritx en forma de massatge relaxant, que vindrà molt bé per als nervis.
  • I no t’oblidis de les teves mans i peus, cal lluir-los perfectes …

Consulta tot el que podem oferir en el programa bellesa nuvies i events!

Bellesa nuvies perruqueria i pentinat
Bellesa nuvies i nuvis
Bellesa nuvies maquillatge casament
Bellesa nuvies manicura

Relaxa’t i deixa els preparatius en mans expertes. Nosaltres ens preocupem de tot per a que tu només disfrutis del teu dia.

Carme Lorente