Radiofreqüència

65,00

Carregant...

La radiofreqüència és una tècnica per combatre la cel·lulitis, reafirmar i donar to a la pell i consisteix en l'emissió d’una corrent electromagnètica que fa augmentar la temperatura corporal de la pell a nivell superficial però també profund i d'aquesta forma s'activa la formació de fibres noves de col·lagen i amb elles es millora l'elasticitat de la pell.

La radiofreqüència es pot utilitzar tant a nivell facial com corporal. Quan el tractament es realitza en el rostre, actua contra la flacciditat. Quan realitzem el tractament en el cos, és quan, a més a més, actua sobre la cel·lulitis ja que millora el to de la pell. Les zones a tractar normalment a nivell corporal són: part interna dels braços, malucs, abdomen i glutis.

Recomanacions

El número de sessions a realitzar dependrà de cada cas i de la zona a tractar, però normalment cal comptar amb unes 10 sessions.

SI el que t’interessa és eliminar el greix, aquesta tècnica no és la més adequada. Et recomanem que consultis els nostres tractaments de làser lipolític, criolipòlisis o LPG.

Beneficis de la radiofreqüència

Tot i que en hi ha d'altres associats, els seus principals beneficis són els següents:

 

  • Combat la cel·lulitis.
  • Combat la flacciditat i reafirma la pell.

Més informació

Durada de la sessió: 30 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Radiofreqüència”