Làser Lipolític

40,00

Carregant...

Ja no cal realitzar una liposucció! El làser lipolític és un tipus de tractament d’estètica utilitzat per eliminar el greix corporal de zones determinades, especialment abdomen, cames, malucs, braços, glutis i costats. Aquelles zones que, per qüestions hormonals o hereditàries, tendeixen a acumular greix que s'acumula i no marxa ni realitzant exercici físic ni dieta.

El lipolàser és un procediment no invasiu, que no requereix cap tipus de cirurgia i d’aquí que sigui tan popular. El que fa és trencar els teixits adiposos i fent que aquest greix pugui ser rebutjat per l’organisme de forma natural a través del sistema limfàtic.

Així doncs, el làser lipolític és una tècnica molt menys agressiva que una liposucció tradicional. Podríem dir que es tracta de una liposucció però utilitzant làser. Només cal seguir unes pautes molt senzilles, ens permetrà continuar amb la nostra vida normal. La única cosa que cal tenir en compte és que no podrem realitzar esports d'impacte i haurem de dur una faixa en la zona tractada durant les primeres setmanes.

Beneficis del làser lipolític

  • Combat la cel·lulitis.
  • Combat el greix localitzat i redueix centímetres.
  • Millora el to.
  • Millora la circulació i elimina toxines.
  • Redueix les estries.

Algunes recomanacions

Just després de realitzar la sessió de làser lipolític és molt recomanable fer exercici físic per consumir les cèl·lules grasses que s’han trencat durant el tractament. D’aquesta forma, farem treballar el nostre sistema limfàtic que eliminarà aquestes cèl·lules de forma natural.

Es recomana realitzar 1 sessió setmanal durant 4 setmanes i després realitzar sessions de manteniment.

Més informació

Durada de la sessió: 30 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Làser Lipolític”