Resultats visibles des de la primera sessió!

Arrugues, pèrdua de fermesa a la pell, papada, pèrdua de volum, manca de lluminositat a la pell … Et sonen tots aquests problemes estètics? Segurament si has arribat fins aquí és perquè estàs fart o farta de que el teu rostre perdi la seva joventut dia rera dia. Segurament també hauràs provat tot tipus de cremes cosmètiques i, te n’hauràs adonat, que la seva acció és efectiva però limitada. Però llavors, què fer? Doncs fins ara hi havia tècniques cosmètiques o bé tècniques força agressives amb el nostre cos o fins i tot passar per la cirurgia plàstica. Però ara tens una tercera via: LPG cara, una autèntica revolució pel teu rostre i per recuperar la seva joventut! 

+80%

àcid hialurònic

70%

pell més ferma

87%

arrugues més llises

x2

rostre més lluminós

LPG cara tractament

La tecnologia LPG actúa sobre els fibroplasts mitjançant l’estimulació cel·lular. Com a conseqüència, es reactiva la producció de col·lagen (fermesa), d’elastina (flexibilitat) i d’àcid hialurònic (volum i hidratació).

Així doncs, LPG cara actúa sobre els següents problemes estètics:

LPG cara per omplir les arrugues

La pell perd densitat i es torna més fina, el que provoca l’aparició d’arrugues i solcs, principalment a la cara, el coll, l’escot i les mans. També hi ha altres factors externs com el sol, l’estrès, el tabac i, fins i tot, la contaminació que poden accelerar la seva aparició.

Aclarir el to de pell

L’estrès, la contaminació, la manca de sol o el tabac són factors que fan que la pell perdi una mica de color. AL mateix temps, la microcirculació venosa i limfàtica s’alenteix, i les toxines s’acumulen. Llavors, la pell perd la seva lluminositat i el to es torna irregular.

Reafirmar la pell

Amb el temps, la pell perd densitat i s’enfonsa, l’oval de la cara perd fermesa i tonicitat i els solcs nasogenians (arrugues del somriure) es fan més profunds i les parpelles es relaxen. És a dir, la pell es distén progressivament i això provoca un enfonsament general de la cara.

Eliminar la papada

La papada, poc estètica, preocupa per igual a homes i dones de totes les edats ja que deforma els trets i recarrega la cara. En general, és el resultat de l’agrupació de cúmuls adiposos, però també pot anar acompanyada d’una relaxació cutània com a causa de l’alentiment de la síntesi de les fibres de col·lagen i elastina naturals.

Reserva ara la teva hora online

i t’ajudem a tenir el rostre perfecte que tant desitges!