La tecnologia LPG ha revolucionat el món de l’estètica. I no és per menys perquè LPG corporal és eficaç com cap altre tractament estètic, però a més a més no és gens agressiu ja que el seu funcionament es basa en una estimulació de les cèl·lules per a que aquestes treballin més i millor. La nova patent Endermologie® combina la millor eficàcia de les seves tecnologies patentades per a una estimulació més intensa i ràpida de la pell amb resultats visibles des de la tercera sessió! 

71%

de fermesa

-5,2 CM

de cintura

67%

de cel·lulitis més llisa

Gràcies a LPG corporal podràs acabar de forma natural amb problemes estètics com ara el greix acumulat, la flacciditat i la cel·lulitis. I tot en un mateix tractament! Però t’expliquem més:

LPG corporal greix localitzat

LPG corporal per eliminar el greix localitzat

Gràcies al nou capçal de tractament patentat Alliance, Endermologie® permet tractar de forma localitzada i afinar les zones rebels a l’exercici i la dieta (braç, esquena, ventre, cintura, cuixes, etc …) alhora que s’adapta amb precisió a les necessitats de cada pell.

LPG corporal cel·lulitis

Allisar la cel·lulitis

La cel·lulitis és un problema estètic més generalitzat del que penses, ja que afecta al 90% de les dones. I aquest no és un problema reservat únicament a les dones amb sobrepès, fins i tot les dones més primes i esportistes pateixen d’aquest maldecap. La cel·lulitis és alhora el resultat de l’acumulació de greixos en els adipòcits (cèl·lules grasses) i una retenció d’aigua al voltant dels mateixos. Amb LPG corporal, aconseguiràs reduir els diferents tipus de cel·lulitis:

  • Cel·lulitis aquosa: associada amb la mala circulació sanguínia i limfàtica.
  • Cel·lulitis adiposa: associada amb un excés de pes.
  • Cel·lulitis fibrosa: la que porta més temps i que, fins i tot, pot arribar a ser dolorosa.
LPG corporal reafirmar la pell

Reafirmar la pell

Els motius poden ser molt variats, des de canvis de pes, embarassos o simplement el temps que passa … però, sigui com sigui, la pell va perdent poc a poc la seva tonicitat i la seva flexibilitat. Tot i que aquesta relaxació cutània afecta tot el cos, certes zones són més sensibles: interior de les cuixes, ventre, braços, etc … Amb la tecnologia LPG corporal, s’estimulen els fibroblasts que també s’anomenen les cèl·lules de la joventut. Aquestes són les encarregades de sintetitzar el col·lagen, l’àcid hialurònic i l’elastina. 

LPG corporal cames lleugeres

Tenir unes cames lleugeres i desinflades

La conseqüència de tenir una mala circulació sanguínia i limfàtica es tradueix en unes cames pesades i adolorides, turmells o peus inflats … Els motius d’aquesta mala circulació poden ser molt variats, des de estar masses hores de peu o asseguts, mals hàbits alimentaris, sedentarisme o fins i tot portar roba massa ajustada … LPG corporal ens posa més fàcil la solució a aquests problemes ja que la seva funció és precisament la d’estimular la circulació i alhora afavorir l’eliminació de líquids i toxines acumulades.

Reserva ara la teva hora online

i t’ajudem a tenir el cos perfecte que tant desitges!