Tractament facial anti-taques

60,00

Carregant...

Les taques a la pell es produeixen per una acumulació de melanina a les capes més superficials de la pell. Aquest augment de melanina pot ser degut a diversos factors com ara l’edat, el sol, les hormones ... Però sigui com sigui, les taques són un problema estètic i fan que el nostre rostre es vegi envellit i descuidat. El nostre tractament facial anti-taques t'ajudarà ja que inclou un peeling revitalitzant i una mascareta despigmentant que, no només promou la renovació de les cèl·lules sinó que a més a més unifica el to de la pell i aclareix les taques retornant a la pell l'aspecte net, rejovenit i natural.

Ja que en moltes ocasions el principal problema és una sobreexposició al sol sense protecció, des del nostre centre d'estètica et recomanem una prevenció d'aquests problemes estètics amb la simple aplicació de cremes de protecció solar. Una altra recomanació és combinar aquest tractament amb el nostre tractament oxigenant, ja que actuarà també com a filtre solar i t'ajudarà en la lluita contra l'aparició de taques.

El tractament facial anti-taques només es pot realitzar a l’hivern, quan hi ha menys exposició solar.

En funció de la profunditat de la taca, es requereixen entre 1 i 6 sessions.

Aquest tractament cosmètic anti-taques es pot combinar amb el tractament làser per a millors resultats. Consulta tots els nostres serveis en aparatologia.

Més informació

Durada de la sessió: 75 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tractament facial anti-taques”