Tractament antiarrugues

Segons servei

Carregant...

Les arrugues són un dels grans maldecaps! És per això que a partir dels 30 anys el tractament antiarrugues és ja una necessitat, ja que aquestes poden començar a aparèixer tant en homes com en dones. En primer lloc, a Estètica Mayka fem un primer anàlisi sobre quin és el tipus d’arrugues a tractar per poder-te donar la millor solució:

  • Arrugues dinàmiques: són les causades per contraccions musculars de repetició al riure (contorn de la boca o les potes de gall al voltant dels ulls) o fins i tot al concentrar-nos o enfadar-nos (per arrugar el front o l’entrecella).
  • Arrugues estàtiques: causades per la flacciditat i pèrdua de volum, localitzades a les galtes, comissura de la boca, mentó, escot i coll.

El tractament cosmètic bàsic antiarrugues és un peeling amb àcids glicòlics de baixa saturació que, depenent de les teves necessitats podem combinar amb els nostres tractaments d'aparatologia: radiofreqüència, làser o LPG. A la primera visita t’assessorarem sobre el millor tractament a seguir.

Et recomanem 10 sessions (una sessió per setmana durant 10 setmanes) per obtenir els millors resultats.

Més informació

  • Reserva hora: 75€ – 75 minuts.
  • Pack de 3 sessions + regal: 225€ – 3 Sessions de 75 minuts i et regalem el pack de tractament amb Àcid Hialurònic de Germain de Capuccini valorat en 50€ on inclou el sèrum i crema hidratant.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tractament antiarrugues”