Tractament de Botox i àcid hialurònic

Segons servei

Abans de realitzar el tractament de botox i àcid hialurònic, a Estètica Mayka fem un primer anàlisi sobre quin és el tipus d’arrugues a tractar per poder-te donar la millor solució:

  • Arrugues dinàmiques: són les causades per contraccions musculars de repetició al riure (contorn de la boca o les potes de gall al voltant dels ulls) o fins i tot al concentrar-nos o enfadar-nos (per arrugar el front o l’entrecella).
  • Arrugues estàtiques: causades per la flacciditat i pèrdua de volum, localitzades a les galtes, comissura de la boca, mentó, escot i coll.

El tractament:

  • El tractament adient per les arrugues dinàmiques és el Bótox, que impedeix aquesta contracció muscular i, per tant, la formació d’aquestes arrugues.
  • Pel que fa a les arrugues estàtiques, el tractament és omplir-les. Nosaltres utilitzem l’àcid hialurònic que, no només aixeca les arrugues, sinó que també aconsegueix recuperar el volum i hidratar la pell.

Aquest tractament és un servei extern que realitzem amb un cirurgià plàstic. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

Més informació

Durada i preu de la sessió: aquest tractament és un servei extern que realitzem amb un cirurgià plàstic. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tractament de Botox i àcid hialurònic”