Ritual de confort muscular

65,00

Carregant...

Moltes vegades ens fa mal tot, i no sabem si és muscular o articular. Així doncs, el nostre ritual de confort muscular és un tractament complert per alleujar totes les molèsties derivades d’aquesta incomoditat ja sigui òssia, muscular o bé articular.

En resum, aquest ritual inclou:

  • Mascareta amb argiles, fangs i una barreja d’alquímia d’olis i herbes medicinals. Utilitzem diferents tipus d'argiles, olis i herbes en funció de la necessitat de cada client, ja que cadascun d'ells té unes propietats o unes altres. Sempre intentem personalitzar al màxim els nostres rituals i tractaments!
  • Sac sauna. El sac sauna produeix una escalfor terapèutica amb resultats directes sobre l'organisme: oxigenació cel·lular de la pell, relaxació muscular i millora de la circulació de la sang i limfàtica que ajuda en l'eliminació de toxines i líquids.
  • Extractes relaxants musculars.
  • Sessió de 30 minuts de massatge relaxant o de sessió de massatge cranial. Un cop sapiguem què és el que et fa mal, et podrem també assessorar millor sobre quin tipus de massatge t'aniria millor.

Consulta la resta de rituals corporals al teu abast!

Més informació

Durada de la sessió: 75 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ritual de confort muscular”