Ritual amb pedres calentes

65,00

Carregant...

Oblida’t de l’estrès i tingues cura de la teva pell amb el ritual amb pedres calentes, un massatge relaxant de pedres calentes (també anormenat teràpia geotermal) i oli d’avellanes 100% natural tebi nodreix la pell en profunditat i la deixa suaument aromatitzada.

Les pedres calentes del ritual dilaten els vasos sanguinis i limfàtics, produint un efecte molt relaxant i desintoxicant. Aquest tipus de massatge es remunta a una antiga tècnica oriental basada en el Reiki i en la seva creença que existeixen uns centres energètics (xacres) a través dels quals flueix l'energia vital de cada persona. Com a conseqüència, si una persona pateix algun tipus de malaltia o malestar és degut a que aquesta energia es troba bloquejada o algun dels nostres xacres no funciona correctament. Així doncs, les pedres calentes es situen en aquests xacres i tracten de reequilibrar aquest fluxe energètic.

Beneficis del ritual amb pedres calentes

Són ja molts els centres de bellesa, de massatge i spas que ofereixen aquest tipus de ritual pels seus múltiples beneficis:

  • Alleujament del dolor.
  • Eliminació de toxines de la pell.
  • Millora del sistema circulatori i limfàtic.
  • Ens ajuda a relaxar-nos i redueix notablement el nostre nivell d'estrès.

Més informació

Durada de la sessió: 75 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ritual amb pedres calentes”