Ritual Sentits i Emocions

70,00

Carregant...

Per què hem creat el ritual 'sentits i emocions'? Els nostres sentits són les antenes receptores del nostre cervell. Ells són els que capten la informació del nostre entorn i la transmeten al nostre cervell, el qual s'encarrega de convertir aquesta informació en un sentiment i en un pensament. Així són d'importants els nostres sentits i com ens pot arribar a afectar el nostre entorn. En altres paraules, el nostre entorn influeix directament en la forma en que ens sentim i en com pensem.

En tots els nostres rituals cuidem moltíssim l'entorn en el que els realitzem. Però en aquest especialment ens endinsem en les teves emocions, en com ets sents, per equilibrar-te d'una forma totalment natural. La manera de viure dels nostres temps fa que hi hagin situacions on ve de gust sortir del nostre entorn habitual per endinsar-nos en un espai de pau i tranquil·litat. Aquest ritual està basat en un massatge exclusiu amb diferents tècniques de relaxació i olors per cada estat emocional. Els aromes et transportaran als moments que et reportin més benestar. El benestar afegit de l’entorn, llum, color, olor ... faran que sentis tota l’energia d’aquest tractament.

L'aromateràpia en el ritual 'Sentits i emocions'

Així doncs, en el nostre ritual 'sentits i emocions' pren molta importància l'aromateràpia. Sabies que s'ha demostrat científicament que les persones responem a les olors a un nivell emocional superior al de la resta de sentits? De fet, la zona del cervell associada amb l'olfacte és la mateixa que la de la memòria. D'aquesta forma, un aroma pot evocar la nostra memòria emocional i a través dels olis essencials podem transformar i equilibrar les nostres emocions, reduint l'ansietat, la depressió o la fatiga mental.

Més informació

Durada de la sessió: 75 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ritual Sentits i Emocions”