Ritual exfoliant i energètic ‘Tocant l’Olimp’

110,00

Carregant...

'Tocant l'Olimp' és un ritual exfoliant i energètic. En aquest ritual, es combina el massatge energètic amb una exfoliació corporal per relaxar i equilibrar el cos tan per fora com per dins. Tot això es du a terme en un entorn on tots els elements faran que sentis aquesta energia.

Per una banda, 'Tocant l'Olimp' és un ritual de massatge energètic. És a dir, busquem reconnectar el teu cos, ment i ànima. El massatge energètic utilitza les energies que flueixen pel nostre cos mitjançant els meridians i els xacres que es troben localitzats a la columna vertebral per reparar els bloquejos energètics. Així doncs, aquest tipus de massatge integra conceptes de bioenergia que entén que en el cos flueix energia que pot quedar bloquejada generant dolor i malestar.

Per altra banda, 'Tocant l'Olimp' és un ritual exfoliant. Deixa’t portar per les sensacions, neteja el que envaeix el teu cos amb l'exfoliació amb plantes i argiles. 

Aquest ritual exfoliant i energètic es realitza en un entorn relaxant en el que aprofitem totes les virtuts de l’aromateràpia i dels olis essencials que faran despertar i vibrar tots els teus sentits.

Aquest ritual t’allunyarà de la manera de viure actual.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ritual exfoliant i energètic ‘Tocant l’Olimp’”