Rentar i pentinar

Segons servei

Carregant...

Perquè tots sabem que com a la perruqueria ... a casa no queda igual de bé! Vine a rentar-te i pentinar-te amb nosaltres. Tenim els millors productes pel teu cabell i els millors professionals.

A la nostra perruqueria fem que els nostres clients es sentin com si estiguessin a casa. Per nosaltres aquest tracte proper però alhora exclusiu és molt important. Així que mimem molt cadascun dels detalls a l'hora de rentar i pentinar, perquè volem que surtis de la perruqueria no només amb el cabell més brillant i hidratat i amb una imatge i pentinat impecable, sinó que per tu venir a la perruqueria sigui una experiència el més agradable possible, un lloc on poder desconnectar de les tensions del dia a dia i de l'estrès. Volem que aquest sigui el teu moment.

Així doncs, quan vinguis a rentar i pentinar el cabell, et farem aquell massatge al cap que sempre estàs desitjant. Sabem que aquest massatge és un dels grans moments!

Després només ens has de dir com vols que et pentinem. T'allisem el cabell? o potser avuí prefereixes uns rínxols? Et podem donar idees ... només ens has de preguntar!

Si t'interessa recorda que a més a més també t'oferim altres serveis de perruqueria que et poden interessar com ara tenyir o tallar el cabell.

Més informació

Durada i preu del servei: segons llargada del cabell.

  • Cabell curt: 16€ – 40 minuts.
  • Cabell llarg: 18€ – 60 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Rentar i pentinar”