Perruqueria per nens

Segons servei

Carregant...

Som també una perruqueria per nens. Perquè ens agraden els nens! I sabem que no és el mateix pentinar, rentar o tallar el cabell a un nen que a un adult. Nosaltres intentem fer del rentat, tall de cabell i pentinat dels nens una experiència divertida on ells són els protagonistes. Talls de cabell per nens divertits, moderns, originals ... perquè volem que els nostres nens siguin els més guapos i feliços!

A la nostra perruqueria us farem sentir com si estiguéssiu a casa. De fet, només atenem a dues persones alhora, la qual cosa fa que estiguem pendents del teu fill o filla i poder oferir un servei totalment personalitzat. I si vols, reserva'ns hora amb antelació per tu i pel teu fill i així no compartireu l'espai de la perruqueria amb cap altra persona! Consulta els nostres serveis de perruqueria.

El fet de només atendre a dues persones al mateix temps, també facilita el distanciament físic i les mesures d'higiene i seguretat a la nostra perruqueria. Ens prenem seriosament la salut i el benestar dels nens però així com la dels adults.

Més informació

Durada i preu del servei: en funció de la opció escollida.

  • Tallar: 8€ – 25 minuts.
  • Rentar + tallar: 10€ – 35 minuts.
  • Rentar + tallar + pentinar: 16€ – 45 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Perruqueria per nens”