Allisat amb Keratina

Segons servei

Carregant...

La major part de la gent que opta per aquest tractament capil·lar ho fa perquè busca allisar el seu cabell, però els avantatges de l'allisat amb keratina van més enllà d’això:

  • Reparació i nutrició en profunditat de les fibres del cabell, de l’arrel fins a les puntes.
  • Cabell sedós i suau.
  • Protegim el cabell d’agents externs com ara els assecadors, les planxes, el sol, etc.
  • El cabell s’allisa.
  • Elimina l’encrespament i l’efecte frizz.
  • Augmenta la brillantor del cabell.
  • Et costarà molt menys arreglar-te el cabell després de rentar-lo.

La durada de l'allisat amb queratina dependrà moltíssim de la porositat del teu cabell i de la cura que en tinguis després, especialment del tipus de sabó i/o suavitzant que utilitzis a casa, però normalment els efectes duren entre 4 i 6 mesos.

Recomanacions pel teu allisat amb keratina

Si vols allargar la vida del tractament i que els seus efectes durin molt més et recomanem que utilitzis productes especials per a cabells tractats amb queratina o bé productes naturals que no tinguin parabens ni silicones.

Si portes metxes o el cabell tenyit has de tenir en compte que el tractament amb keratina en modificarà el color deixant-lo més claret. Això és important a l'hora de tenir en compte l'ordre en el que més et convé realitzar-te els tractaments: primer la keratina o potser millor abans el tint? Normalment, us aconsellem que, si ja us agrada el color de cabell tal i com el teniu en l'actualitat, aprofiteu per tenyir-vos després d'haver fet l'allisat amb keratina.

Més informació

Durada de la sessió: 150 minuts.

Preu de la sessió: entre 60€ i 150€ depenent de si el teu cabell és més curt o més llarg.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Allisat amb Keratina”