120,00

Cura facial amb crema

La pell a l'hivern es mostra més necessitada d'elements nutritius i de protecció pel fred. Al haver una limitació de llum en aquesta època de l'any, s'ha de per poder oxigenar i absorbir les vitamines necessàries. Per aquest motiu, hem hem pensat en un tractament on se li pugui donar una solució els possibles danys que pugui tenir la pell a causa d'aquesta limitació de llum.

Aquest pack inclou un diagnòstic exhaustiu de l'estat de la pell on gràcies aquest diagnòstic tindrem clar el xoc de cura i quins actius purs són els que s'adaptaran a la necessitat del moment.

Un cop feta la recuperació professional de la pell facial a les nostres cabines us farem entrega de la crema de manteniment perquè es continuï gaudint dels resultats obtinguts. Aquesta crema també està inclosa en el pack.

La cura facial amb crema, és un dels millors packs per regalar. Si vols realitzar un regal que sigui recordat durant el temps aquest és l'adequat.

Quan s'estigui fent servint la crema cada dia i gaudint dels beneficis obtinguts per la combinació d'un treball professional amb la continuïtat de manteniment, els resultats saltaran a la vista.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cura facial amb crema”