Manicura semipermanent

Segons servei

Carregant...

La manicura semipermanent té una durabilitat inferior que la manicura permanent. És una opció a mig camí entre la manicura tradicional i la manicura permanent. L’avantatge principal és que pots retirar aquest tipus d’esmalt des de casa i dura més que la manicura tradicional.

El procediment que es fa servir per tal de realitzar la manicura semipermanent és molt similar: en primer lloc es realitza la manicura convencional (llimat, cutícules, hidratació, etc) i s'aplica una capa de base. Després s'aplica l'esmalt semipermanent i per finalitzar una darrera capa 'top coat' que protegeix el color i ens allarga la vida de l'esmalt. Aquest tipus d'esmalt s'asseca i es fixa amb llum ultraviolada.

Al centre d'estètica Mayka t'oferim un ampli ventall de colors amb els que pots fer-te aquesta manicura i si vols també pots fer-te la tradicional i sempre de moda manicura semipermanent francesa. Tu tries!

Per tal de retirar la semipermanent, cal fer-ho amb acetona, embolicar les ungles amb paper de plata i després treure la pintura amb espàtula. Si no saps com fer-ho, et recomanem que vinguis al centre. Consulta el nostre servei de ‘Retirar semipermament’.

Més informació

Durada de la sessió: 40 minuts, tant per la semipermanent normal com per la francesa.

Preus:

  • Manicura semipermanent normal: 19€
  • Manicura semipermanent francesa: 22€

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Manicura semipermanent”