Manicura i ungles de gel

40,00

Carregant...

La manicura i ungles de gel és un tipus de manicura de llarga duració. Aquesta manicura es caracteritza també per un acabat impecable, sense que es noti cap tipus de pinzellada, brillant i amb un color vibrant. Vaja, l'enveja de qualsevol!

Passos que seguim al fer la manicura i ungles de gel

Aquests són els passos que seguim a l'hora de fer aquest tipus de manicura:

  1. Com en qualsevol tipus de manicura, llimem les ungles, tractem les cutícules i deixem les ungles perfectes i amb la forma i llargada que a tu més t'agradi.
  2. Per a que aquest tipus de manicura tingui l'acabat perfecte, la hidratació juga un paper fonamental que cal tenir en compte abans d'aplicar aquest tipus d'esmalt. Però igualment important és també retirar qualsevol tipus de resta de producte que pugui quedar sobre l'ungla abans d'aplicar l'esmalt de gel.
  3. S'apliquen diferents capes d'esmalt gel no només per aconseguir la brillantor i un color perfecte, sinó també per a que així l'ungla es mantingui ben hidratada i no es ressequi.
  4. Apliquem una capa final de 'top coat' que protegeixi l'esmalt i el faci encara més durador.
  5. I per finalitzar, assecarem i fixarem l'esmalt amb la llum ultraviolada.

Les nostres recomanacions

  • Les ungles de gel s’han de retocar cada 2 o 3 setmanes aproximadament o quan aquesta hagi crescut suficient com per a que es vegi el naixement de l’ungla sense pintar.
  • La hidratació no només juga un paper molt important abans d'aplicar l'esmalt de gel, sinó que és també fonamental després per tal de mantenir les ungles amb la brillantor que volem i fer que ens durin més i millor. Una bona crema hidratant o un oli seran els teus millor aliats!
  • La diferència principal amb l’esmaltat permanent és que aquest darrer s’ha de retirar completament quan l’ungla ha crescut. No es poden anar fent ‘retocs’. Però quan vulguis retirar l'esmalt de gel, recorda de venir al centre d'estètica a fer-ho!

Més informació

Durada de la sessió: 60 minuts.

Recorda de venir al centre per tal de retirar la manicura de gel!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Manicura i ungles de gel”