Decoració ungles o ‘Nail Art’

2,00

Carregant...

Oblida’t de les ungles avorrides! Les vols elegants o atrevides? Pel dia a dia o per una ocasió especial? Personalitzem i realitzem la decoració d'ungles com a tu més t’agradi i et proposarem idees per a que estiguis a la última.

Darrerament la decoració d'ungles o també anomenat 'nail art' s'ha posat molt de moda i ja són moltes les persones que s'han apuntat al carro d'aquest nou estil. Aquesta tendència va néixer a Nova York (Estats Units) i s'ha difós molt ràpidament a tota la resta del món, perquè qui no voldria tenir les ungles el més boniques possibles? La decoració d'ungles és una forma d'art a l'abast de tothom ja que el seu preu és molt econòmic i pots triar el número d'ungles que vols decorar també en funció del teu pressupost.

La decoració d'ungles es pot realitzar només en algunes ungles o en totes, tant de les mans com dels peus. Així que podem tenir unes ungles franceses amb les puntes de diferents colors, o bé en podem decorar algunes amb puntets o ratlles, amb brillantets ... I si estàs pensant que això és massa per tu estàs equivocada! Podem decorar algunes de les ungles de forma subtil, no cal que es decorin de forma atrevida! Però la decoració aporta a la teva manicura un plus d'originalitat.

 

Més informació

Durada de la sessió: aproximadament 5 minuts per ungla.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Decoració ungles o ‘Nail Art’”