Massatge personalitzat

Segons servei

Carregant...

El nostre massatge personalitzat és una experiència terapèutica i relaxant. Els seus efectes són immediats i no només ho són a nivell físic, sinó que també la ment se’n beneficia i la nostra energia augmenta. Tria el temps que necessites (20, 30, 40 o 60 minuts), explica’ns què et passa o què vols aconseguir i nosaltres realitzarem el tipus de massatge que més s’ajusti a les teves necessitats. Així de fàcil!

Els nostres massatges són un dels serveis més demandats! Ja has descobert per què? El nostre centre s'ha guanyat la seva bona reputació no només amb la professionalitat dels professionals que hi treballen, sinó també per les seves mans! Vine a fer-te un massatge amb nosaltres i et podem assegurar que notaràs la diferència!

Et recomanem:

Per uns millors resultats, especialment si és la primera vegada que vens, et recomanem la opció de massatge de 60 minuts. Consulta tots els massatges que realitzem al Centre d'Estètica Mayka i així podràs agafar algunes idees de quin tipus de massatge s'adapta millor a les teves necessitats: masssatge descontracturant, relaxant, de reflexologia podal, drenant, etc.

Més informació

Durada i preu de la sessió:

  • Massatge de 20 minuts: 25€
  • Massatge de 30 minuts: 35€
  • Massatge de 40 minuts: 40€
  • Massatge de 60 minuts: 55€

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Massatge personalitzat”