Neteja d’esquena

48,00

Carregant...

Netejar i purificar la pell és molt important, especialment en zones com l’esquena on no hi solem arribar tan bé. L’esquena és sempre la gran marginada! Però de fet a l'esquena s'hi acumulen moltes impureses. Allà també hi tenim glàndules sebàcies i per això moltes vegades s'hi formen granets, punts negres, enquistaments ... i és per tots aquests motius que és tan important realitzar una bona neteja d'esquena.

Com fem la neteja d'esquena?

La neteja d'esquena comença amb una exfoliació acompanyada d'un suau massatge per deixar la pell neta d'impureses i ajuda a que les cèl·lules de la pell de l'esquena es renovin. Després passarem a l'extracció en cas que hi hagi granets, punts negres, etc. A continuació, aplicarem una mascareta que acabarà de purificar, equilibrar i calmar la pell i per acabar, realitzarem un darrer massatge suau aplicant una crema que hidratarà en profunditat tota l'esquena.

Et recomanem:

Es recomana realitzar una neteja d'esquena en profunditat un mínim de 2/3 cops a l’any, però tot depèn del tipus de pell que tinguis. Si tens problemes de granets o punts negres, necessitaràs fer-la més sovint.

També et pot interessar consultar els nostre tractament facial purificant.

Més informació

Durada de la sessió: 40 minuts.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Neteja d’esquena”