Micropigmentació de celles

Segons servei

Servei extern.
Contacta amb nosaltres per a més informació o per demanar hora.

La micropigmentació de celles és una tècnica per maquillar les celles i poder-les lluir perfectes i més poblades. Durant la micropigmentació, es dibuixen els pèls un a un, amb la qual cosa queda un efecte molt natural i rejovenidor. A més a més s’utilitzen pigments naturals buscant sempre el color més adequat segons el nostre color de cabell.

Normalment recorren a nosaltres persones que es van depilar massa les celles en el seu moment perquè es van deixar influenciar per les modes o bé perquè ho van fer elles mateixes i ara ja no els creixen més pèls per poder realitzar un nou disseny. És una sort que avuí en dia comptem amb aquesta tècnica que ens dóna una segona oportunitat!

La durada de la micropigmentació és d’entre 1 i 5 anys, tot depenent del tipus de pell, edat i de la cura que després tinguem de les nostres celles. A partir d'aquest temps, és important realitzar sessions de manteniment per a que el nou disseny quedi com el primer dia.

Recomanacions després de realitzar la micropigmentació de celles

  • Després de la micro-pigmentació cal aplicar tractament amb crema Silvederma o similar.
  • No t’exposis al sol. La zona on s'ha realitzat la micropigmentació està molt sensible i a l'exposar-te al sol pots cremar la pell.
  • No has de maquillar la zona ja que la pell està molt sensible i els productes per maquillar i desmaquillar són massa agresius.

Els nostres professionals t'informaran de quant de temps has de mantenir aquestes precaucions.

Més informació

Preu i durada a consultar. Servei extern.

Contacta amb nosaltres per a més informació.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Micropigmentació de celles”